Mine erindringer

Hvorfor skriver jeg mine erindringer? Jo, mit barnebarn gav mig en bog i julegave. Titlen på den var: Farfar fortæl! Altså en slags befaling. Bogen var fortrykt med en hel del spørgsmål som jeg skulle besvare og kommentere.

Det gjorde jeg. Ikke med det samme. Jeg tog tilløb, men et par måneder efter jul gik jeg i gang. Det tager tid at samle sine erindringer. Jeg skrev i bogen og besvarede mærkelige spørgsmål. Et af dem var: Så I meget fjernsyn, og hvor mange kanaler havde I? Det morede mig en del. Vi havde hverken radio eller fjernsyn i min barndom!

Det var nemt at besvare. Men jeg fandt hurtigt ud af, at bogen slet ikke kunne rumme mine erindringer. Derfor tog jeg fat med at bearbejde tangenterne på min computer, og jo mere jeg skrev, jo flere erindringer kom der frem.

Det resulterede i over 160 A4 sider, og er alt for meget til at gengive her på siden, men en PDF-fil med hele indholdet kan downloades ved at klikke på nedenstående link.

For at kunne downloade PDF-filen, skal man have et brugernavn og adgangskode. Det får man enten via 'Kontakt' siden eller ved henvendelse til mine nærmeste.

Klik på bogforsiden for at komme til download siden.

 

Aage Sønderby Mine Erindringer